Zobrazit přihlášovací formulář

srdce pro inspraci

0.0
srdce pro inspraci

Potřebné ingredience

korpusy kakaoví a piškot, pudinkovo máslový krém, falešný marcipán

Postup přípravy

xxxx

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

akin77 22. 2. 2010, 0:43
(Y) (Y) |:o) |:o) (L)
Ilonáček 20. 2. 2010, 0:39
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
gabsa 19. 2. 2010, 15:21
moc pěkné super (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
cherba 18. 2. 2010, 12:53
(Y) (^) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
HHaannuullee 18. 2. 2010, 9:00
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
DagmarKrup 18. 2. 2010, 8:39
krasne srdiecko.... (Y) (clamp)..mozem sa spytat, aky krem pouzivate na zdobenie?..ja som tiez vcera zdobila tortu kremom a nebolo to take, ako som si predstavovala... *-)
andol 19. 2. 2010, 12:39
@DagmarKrup Dobrý den paní Dášo, jaký krém já používám , je to ze 2 másel . 200g mletého cukru to vyšlehám . Pak si uvařím z 850ml mléka a dvou pudinků pudink , ale musí bít hustý asi tak aby držel trochu na vařečce a nestíkal. Potom jej vychladím ve studené vodě, ale pozor musí se stále míchat aby se neudělili kousky a ne úplně do studená tak aby byl vlažný a nerztíkalo se máslo. Přidávám jej po trochách do másla a zašlehávám dám celou dávku pudinku , nedávám ztuhnout normálně nazdobím a až pak dám do lednice.
DagmarKrup 20. 2. 2010, 13:19
@andol dakujem Vam velmi pekne... (L)...ja som robila taky podobny krem, len som nedala maslo, ale stuzeny pokrmovy tuk..ale asi s maslom to predsa lepsie drzi..tak to vyskusam podla Vas...
andol 21. 2. 2010, 18:39
@DagmarKrup Nemáte zač děkovat drží palečky aby se vám dařil (Y) (Y) (Y) (Y), stím másle je jemnější a chutnější (clamp), stím tukem je takový tukoví :^). No zkuste pak písněte (L) (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie