srdce pro inspraci
Potřebné ingredience
korpusy kakaoví a piškot, pudinkovo máslový krém, falešný marcipán
Postup přípravy
xxxx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
akin77
(upraveno)
22. 2. 2010, 0:43
Ilonáček
(upraveno)
20. 2. 2010, 0:39
gabsa
(upraveno)
19. 2. 2010, 15:21
moc pěkné super
cherba
(upraveno)
18. 2. 2010, 12:53
HHaannuullee
(upraveno)
18. 2. 2010, 9:00
DagmarKrup
(upraveno)
18. 2. 2010, 8:39
krasne srdiecko.... ..mozem sa spytat, aky krem pouzivate na zdobenie?..ja som tiez vcera zdobila tortu kremom a nebolo to take, ako som si predstavovala...
andol
(upraveno)
19. 2. 2010, 12:39
@DagmarKrup
Dobrý den paní Dášo, jaký krém já používám , je to ze 2 másel . 200g mletého cukru to vyšlehám . Pak si uvařím z 850ml mléka a dvou pudinků pudink , ale musí bít hustý asi tak aby držel trochu na vařečce a nestíkal. Potom jej vychladím ve studené vodě, ale pozor musí se stále míchat aby se neudělili kousky a ne úplně do studená tak aby byl vlažný a nerztíkalo se máslo. Přidávám jej po trochách do másla a zašlehávám dám celou dávku pudinku , nedávám ztuhnout normálně nazdobím a až pak dám do lednice.
DagmarKrup
(upraveno)
20. 2. 2010, 13:19
@andol
dakujem Vam velmi pekne... ...ja som robila taky podobny krem, len som nedala maslo, ale stuzeny pokrmovy tuk..ale asi s maslom to predsa lepsie drzi..tak to vyskusam podla Vas...
andol
(upraveno)
21. 2. 2010, 18:39
@DagmarKrup
Nemáte zač děkovat drží palečky aby se vám dařil , stím másle je jemnější a chutnější , stím tukem je takový tukoví . No zkuste pak písněte